fbpx

Avis: Barca vil ikke imødekomme Moukokos lønkrav

Peter Vyff - 31.12.22

// Youssoufa Moukoko

Barca skulle eftersigende interessere sig for Youssoufa Moukoko, hvis kontrakt med Dortmund udløber efter denne sæson. Catalanerne har dog ingen intentioner om at imødekomme tyskerens høje lønkrav på op imod 7 mio. euro årligt.

Borussia Dortmund ser ud til at må tage afsked med endnu en stjerneangriber, efter Erling Haalands store skifte før sæsonen. Tyskerne råder nemlig over den blot 18-årige Youssoufa Moukoko, som trods hans unge alder, allerede har spillet over 40 kampe i Bundesligaen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet ønsker dog angiveligt ikke at forlænge kontrakten med Dortmund, som ellers har tilbudt en stor lønforhøjelse, der skulle lyde på 5 mio. euro årligt. Moukoko mener ikke at lønnen stemmer overens med hans eksplosive udvikling, og derfor har flere storhold meldt sig interesseret i landsholdsangriberen.

Det drejer sig blandt andet om Barca, samt en række andre storhold fra Premier League. Catalanerne får dog ifølge avisen Sport svært ved at konkurrere om Moukoko, da ledelsen på Camp Nou ikke har tænkt sig at eftergive Dortmund-spillerens høje lønkrav, som skulle være i omegnen af 7 mio. euro om året.

Det skyldes især den dårlige økonomiske situation, som har hærget Camp Nou de sidste par sæsoner. Barca har dog ikke tænkt sig at trække sig uden kamp, og ledelsen har ifølge Sport tænkt sig at afgive et tilbud på Moukoko, som menes at være på samme niveau som Dortmunds bud.

Catalanerne må dog erkende at økonomien hos især Chelsea og Liverpool, som også er interesserede, er noget stærkere, og det bliver derfor helt op til Moukoko om, hvad der skal ske med hans fremtid efter denne sæson..:FORSIDE:.