fbpx

Avis: Bayern drømmer om Semedo næste sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.01.20

© Getty Images
// Semedo

I sidste uge kom det frem i den engelske presse, at Tottenham vil prøve og hente Semedo allerede her i januar, men det ser Barca ikke som en mulighed. Til sommer kan Semedo sagtens blive solgt og vil Bayern angiveligt med i kapløbet.

Bayern har planer om at bruge Joshua Kimmich mere på midtbanen, mens Benjamin Pavard, der var indkøbt til højre back, spiller mere i det centrale forsvar. Derfor er Bayern på udkig efter en ny spiller til højre back. Her kommer Semedo ind i billedet.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo drømmer Bayern München nemlig om at hente Nelson Semedo til det sydtyske næste sommer. Her virker et salg af portugisen realistisk i forhold til sidste sommer, hvor Barca gjorde ham urørlig på tranfermarkedet.

Semedo så ellers ud til at at have grebet chancen for Barca tidligere på sæsonen, men han har ikke for alvor overbevist om, at han kan løfte den tunge arv efter Dani Alves. Derfor er Barca angiveligt klar til at sælge den tidligere Benfica-spiller efter sæsonen, hvis der kommer et tilfredsstillende tilbud.

.:FORSIDE:.