fbpx

Avis: Bernardo Silva vil spille i La Liga til sommer

Simon Arun Vrábel - 03.02.23

// Bernardo Silva

Manchester City stjernen Bernardo Silva har angiveligt besluttet at han vil væk fra England til sommer og destinationen er angiveligt La Liga. Derfor meldes portugiseren nu klar til at lytte på tilbud fra både Real Madrid og Barca.

Det er ingen hemmelighed at Xavi længe har ønsket sig at se Manchester Citys Bernardo Silva i blaugrana, men det har lignet en nærmest umulig operation. Skal tro på de seneste meldinger, så ønsker portugiseren luftforandring og det vil gøre en handel både nemmere og billigere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bernardo Silva er i dag fast mand på Guardiolas mandskab i Manchester City men ifølge avisen Sport kan det forhold snart være slut. Avisen fortæller nemlig, at Silva har informeret klubben om, at han ønsker luftforandring og i den forbindelse har han besluttet at han gerne vil have varmere luft end det som det kolde England tilbyder. Silva vil angiveligt gerne til Spanien og her er der reelt kun to klubber som har noget at tilbyde verdensstjernen.

Barca havde angiveligt allerede spurgt Manchester City og Silva om muligheden for et lejeophold for resten af sæsonen, men begge parter afviste at forhandle midt på sæsonen. Omvendt skulle Silva være anderledes lydhør for et skifte til sommer og det faktum at portugiseren selv ønsker at forlade City, kan hjælpe med at nedbringe det tunge prisskilt på 70 millioner euro. Alligevel kan det virke som en svær økonomisk situation for catalanerne.

I kulissen fortæller avisen at PSG også lurer på Silva, men at portugiseren kun vil til spansk fodbold og i Paris kan de mange oliemillioner ikke hjælpe meget, hvis kriterierne er et varmt klima og en liga med fodbold på et højt niveau. Det lader derfor til, at det bliver et kapløb imellem de to giganter og ærkerivaler Real Madrid og Barca.

Bernardo Silva har kontrakt med Manchester City indtil sommeren 2025. Portugiseren ankom til den lyseblå del af Manchester i 2017 og har siden da spillet 281 kampe med 50 mål og 56 assist til følge..:FORSIDE:.