fbpx
Annonce

Avis: Busquets bliver bænket imod Villarreal!

Simon Arun Vrábel - 20.10.22

// Sergio Busquets // Villarreal

Busquets har ikke set for godt ud i de seneste opgør og det skyldes ifølge Xavi, at midtbanespilleren er træt og har brug for pause. Derfor forventes det, at han sidder over i aften imod Villarreal.

Sergio Busquets har spillet stort set samtlige kampe i denne sæson og de mange minutter har sat sine spor. Xavi vil derfor skåne holdets anfører, som har lavet flere målafgørende fejl, ved at give ham en pause i aftenens hjemmekamp mod Villarreal.

I ligaen har Busquets kun siddet over i to kampe – den ene på grund af karantæne og den anden som hvile – men ellers har han spillet 586 minutter ud af 630 mulige. I Champions League sad Busquets på bænken i den første runde imod Viktoria Plzen, men ellers har han har spillet 234 minutter ud af 270 mulige og for det spanske landshold har Luis Enrique givet ham minutter i samtlige af holdets seks kampe i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Aviserne AS og Sport beretter samstemmende, at Xavi mener, at de to store graverende fejl fra Busquets, først i hjemmekampen imod Inter og senest i El Clásico, kunne have været undgået hvis holdets defensive midtbanespiller havde fået mere hvile. Som konsekvens af dette planlægger Xavi at lade Busquets sidde over, når holdet i 10. runde af La Liga tager imod Villarreal. Kampen spilles i aften og allerede søndag går det løs igen, når Camp Nou lægger græs til opgøret imod Athletic Bilbao. Her forventes at Busquets igen er at finde i startopstillingen.

Sergio Busquets har i alt spillet 690 kampe for Barca og det forventes at hans nuværende sæson bliver den sidste i blaugrana, efter 14 år på førsteholdet. I løbet af de 14 år har Busquets blandt andet vundet ligaen otte gange og Champions League tre gange.

.:FORSIDE:.