fbpx

Avis: Cancelo er Barcas topprioritet til sommer

Peter Vyff - 21.11.23

// Joao Cancelo

João Cancelo har gjort det særdeles godt siden ankomsten til Barca, hvor han har løst et årelangt problem på højre back. Portugiseren er derfor eftersigende også ledelsens førsteprioritet, når det kommer til sommerens transfers.

Barca nåede i sidste øjeblik at låne João Cancelo hos Manchester City i sommer, selvom snakken havde gået det meste af transfervinduet. Catalanernes dårlige økonomi betød dog, at det ikke kunne lade sig gøre at få en købsoption med i lejeaftalen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Og sådan som portugiseren har spillet, er det helt sikkert noget som ærgrer ledelsen, der samtidig kan konkludere, at det endelig er lykkedes at finde en løsning på højre back. Barca har ellers i mange år forsøgt at finde en langvarig løsning ude i højre forsvarsside, som siden Dani Alves' første afsked i 2016, aldrig rigtig har fungeret.

Den 29-årige Cancelo har dog vist sig som en fremragende spiller, både i forsvaret og fremad i banen, og han topper derfor angiveligt Barcas liste over potentielle sommerindkøb. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der ligesom en række andre medier, også mener at vide, at prisen bliver i omegnen af 30 mio. euro, hvilket burde være indenfor Barcas prisramme..:FORSIDE:.