fbpx
Annonce

Avis: Cancelo er en mulighed for Barca til sommer

Anders Lang Jensen - 11.03.23

// Cancelo

Én af de absolut vigtigste prioriteter for Barca til sommer er at forstærke højreback-positionen med stor kvalitet udefra, selvom det økonomisk bliver svært. João Cancelo nævnes nu som en seriøs mulighed for Barca.

Allerede i vinterens transfervindue fulgte Barca-ledelsen situationen omkring João Cancelo, der skiftede på en lejeaftale til Bayern München fra engelske Manchester City. Portugiseren har dog ikke for alvor overbevist Bayern München om sine kvaliteter siden skiftet til tyskerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor ventes det ikke, at Bayern München køber João Cancelo, når lejeaftalen udløber til sommer, og samtidig ventes højrebacken ikke at fortsætte i Manchester City efter sæsonen. I Barca ser man på muligheden for at bringe João Cancelo til Camp Nou, og det kan muligvis blive en realitet.

Ifølge avisen Sport er João Cancelo nemlig en seriøs mulighed for at forstærke højreback-positionen til sommer, hvor Barca gerne ser portugiseren som ny mand i truppen. Desuden skulle Manchester City være villige til at udleje Cancelo igen til sommer.

Det vil åbne op for, at højrebacken kan passe ind i Barcas økonomiske rammer. Ved at leje João Cancelo i første omgang skal Barca ikke betale en transfersum. I stedet kan klubben få en mulig købsoption i aftalen, som kan betales, hvis økonomien senere tillader det, og præstationerne er som håbet.

cancelo2

.:FORSIDE:.