fbpx

Avis: Carrasco presser Atlético for at skifte til Barca

Anders Lang Jensen - 17.01.23

// Yannick Carrasco

Barca er fortsat i dialog med Atlético Madrid om en aftale, der involverer Memphis Depay. Barca er interesseret i at få belgiske Yannick Carrasco den anden vej, og offensivspilleren presser på overfor Atlético i håbet om et skifte.

Da Atlético Madrid sendte Joao Félix til engelske Chelsea denne vinter, åbnede madrilenerne dialog med Barca om at hente Memphis Depay. Atlético tilbød franske Thomas Lemar i bytte, men det afviste Barca, der i stedet har foreslået at involvere Yannick Carrasco i handlen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den idé er Atlético Madrid umiddelbart ikke meget for, og de ser gerne, at Yannick Carrasco forbliver i klubben. Belgieren har dog et stort ønske om at komme til Barca denne vinter, og Carrasco er derfor i kontakt med Atlético-ledelsen for at ligge pres på klubben. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Ligesom Yannick Carrasco håber at skifte til Barca, ønsker Memphis Depay ligeledes at rykke til Atlético Madrid i dette transfervindue. Derfor er det nu op til klubberne at nå til enighed, hvis en aftale skal realiseres, og Barca håber uden tvivl på, at Carrascos pres overfor Atlético vil resultere i det ønskede udfald.

carrasco1

.:FORSIDE:.