fbpx

Avis: Cavani kan være en god mulighed for Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.01.20

© Getty Images
// Cavani

Barca overvejer i øjeblikket om de skal hente en ny angriber ind for den langtidsskadede Luis Suárez. Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, kan Edison Cavani være en god mulighed på transfermarkedet.

Cavani har under seks måneder tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain og den franske klub er åbne for at sælge Luis Suárez' landsmand denne vinter, da det er sidste omgang de kan få penge for ham, inden kontrakten udløber.

Atlético Madrid og PSG forhandler om en transfer af Cavani. Angiveligt har madrilenerne budt 10 mio. euro, men det er ikke nok for PSG. Der skulle være tale om en pris på 15 mio. euro, hvis Cavani skal sælges i denne omgang. Det en pris som Barca kan være med på.

Med Cavani er der tale om en målfarlig herre, der har scoret mange mål i sin karriere. Han har scoret 35 mål i 61 Champions League-kampe, mens det er blevet til 339 mål i 548 kampe i alt. Derfor vil uruguayeren kunne gå ind og levere fra dag et, hvis et skifte kommer på tale.

Indtil nu er der ikke nyt i forhandlingerne mellem Atlético og PSG, så Cavani er stadig på markedet, men flere klubber fra Premier League er også ude efter den 32-årige angriber. Cavani er dog umiddelbart ikke en spiller Barca går efter lige nu, men det kan hurtigt ændre sig i de resterende dage i transfervinduet.

.:FORSIDE:.