fbpx
Annonce

Avis: Chelsea vil fortsat hente Frenkie de Jong

Markus Johannessen - 15.03.23

// Frenkie de Jong

Chelsea har tidligere forsøgt at erhverve Frenkie de Jongs underskrift og London-klubben har angiveligt ikke opgivet håbet endnu. Der er efter sigende ambitioner om at hente hollænderen til England denne sommer. 

Chelseas nye ejer, Todd Boehly, har kommunikeret med store armbevægelser siden han overtog Premier League-klubben. Han har spenderet astronomiske beløber på forstærkninger til truppen og ser ikke ud til at være færdig med at bruge penge.

Ifølge den catalanske avis Sport, har Todd Boehly til hensigt at hente Frenkie de Jong til sommer, da han ser den 25-årige midtbanespiller som en absolut nødvendighed for det sportslige projekt hos 'The Blues'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Chelsea er stadig med i Champions League, men står ellers midt i en sportslig krise og placerer sig i midten af tabellen i Premier League på en 10. plads. Frenkie de Jong er angiveligt er udpeget til at rette op på situationen, da Chelsea mangler en ledende rolle på midtbanen. 

Både Barca og Frenkie de Jong har tidligere gjort det klart overfor både Manchester United og Chelsea, at der ikke er forhandlingsinteresse fra catalanernes side, men ifølge avisen Sport, vil Chelseas ledelse forsøge at udnytte Barcas økonomiske situation og tilbyde en sum, som er svær for Laporta og co. at takke nej til. 

Det meldes også fra mediet Football Insider, at Manchester United stadig er med i kampen om hollænderens underskrift, hvis de ikke lykkes med at hente Jude Bellingham fra Dortmund.



.:FORSIDE:.