fbpx
Annonce

Avis: City og Liverpool er klar til at nappe Gavi

FCBARCELONA.DK - 15.03.23

// Gavi

Der er spekulationer om at Barca får underkendt indskrivningen af Gavi som førsteholdsspiller og det kan betyde, at han kan rejse gratis til sommer. Den situation skulle Manchester City og Liverpool være klar til at udnytte.

Barca nærmest tvang indskrivningen af Gavi igennem i januar, da de gik til en domstol og fik medhold, mod La Liga organisationens vilje. Gavi fik dermed sin førsteholdskontrakt og en frikøbsklausul på massive 1 milliard euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hvis det lykkes La Liga at få underkendt indskrivningen, som de har truet med siden januar, får Gavi igen status af andenholdsspiller og han kontrakt med førsteholdet ophører. Dermed står han frit til sommer.

Nu fortæller avisen Sport, at både Manchester City og Liverpool lurer på situationen, for hvis Gavi pludselig kan hentes ganske gratis, vil de sandsynligvis gøre et forsøg.

Gavi vil komme til et at stå i et svært dilemma, for han vil med garanti kunne score en monsterkontrakt hos en af de store i Premier League, mens Barca kæmper for at holde lønningerne ned.

De fleste regner dog med, at Gavi bliver i Barca i mange år, men går tingene i hårdknude omkring hans fremtid, står der altså et par store klubber klar til at tage imod ham med åbne arme.



.:FORSIDE:.