fbpx
Annonce

Avis: Citys Aymeric Laporte i dialog om Barca-skifte

Anders Lang Jensen - 07.03.23

// Aymeric Laporte

Barca-ledelsen håber på at tilføre en venstrebenet forsvarsspiller til truppen, og en potentiel forstærkning kan vise sig at være Manchester Citys Aymeric Laporte, der angiveligt håber på at skifte til Barca efter denne sæson.

Iñigo Martínez fra Athletic Bilbao har ofte været nævnt som et alternativ på Barca-ledelsens notesblok som venstrebenet midtstopper, men Manchester Citys spanske Aymeric Laporte bliver nu nævnt som en mulighed til sommerens transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo ønsker Aymeric Laporte at forlade Manchester City efter denne sæson, og forsvarsprofilen har tilsyneladende som øverste prioritet at tage til Barca. Aymeric Laportes lejr og Barca-ledelsen har sågar allerede været i indledende dialog om en potentiel transfer, meldes det.

28-årige Aymeric Laporte har tidligere været fast mand i Manchester City-defensiven, men i denne sæson er den spanske landsholdsspiller faldet i hierarkiet bag Ruben Dias og Nathan Aké. Derfor ønsker Laporte altså at søge væk, hvor projektet i Barca meldes interessant for midtstopperen.

Økonomisk bliver det dog en svær opgave for Barca, hvis man skal købe Aymeric Laporte fri af Manchester City. Lige nu tillader klubbens økonomi ikke at hente nye spillere, så der venter tonsvis af arbejde forude for at skabe luft til at hente spillere til sommer af Aymeric Laportes kvalitet.

laporte1

.:FORSIDE:.