fbpx

Avis: Deco har planlagt møde med Dani Olmos agent

Markus Johannessen - 18.06.24

// Dani Olmo

Navnet Dani Olmo har længe været på bordet hos Barca og interessen for RB Leipzig-profilen lever stadig hos den sportslige ledelse. I dag er der angiveligt planlagt et møde mellem Deco og spillerens repræsentanter.

Den 26-årige catalaner, som fungerer på begge offensive kanter og som offensiv midtbanespiller, var vellidt af Xavi og er efter sigende også med i Hansi Flicks overvejelser. På trods af Barcas økonomiske situation, vil ledelsen undersøge mulighederne for at tilføje ham til mandskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har Deco et møde med Dani Olmos repræsentanter i dag, heriblandt Juanma López, som også repræsenterer Mika Faye. De to parter forhandler i forvejen Mika Fayes afgang til Porto for 15 millioner euro, men mødet i dag omhandler angiveligt Dani Olmo og mulighederne for at få ham til den catalanske hovedstad. 

Der er dog ingen udsigter til, at de formelle forhandlinger bliver skudt igang i dag. Dani Olmo har nemlig kontrakt i Bundesligaklubben indtil 2027 og en markedsværdi på 50 millioner euro. RB Leipzig har efter sigende ikke travlt med at sælge den spanske landsholdsspiller. 

Dani Olmo er angiveligt selv klar til nye udfordringer og er interesseret i at komme tilbage til Barca, hvor han var en del af La Masia, men klubben skal finde en måde hvorpå det bliver et realistisk projekt økonomisk, hvilket er formålet med dagens træf mellem Deco og Leipzig-profilens bagland.

olmo4F

.:FORSIDE:.