fbpx

Avis: Deco vil hente stortalentet Gabriel Moscardo

Markus Johannessen - 02.10.23

// Gabriel Moscardo

Sportsdirektør Deco er angiveligt overbevist om, at 18-årige Gabriel Moscardo fra Corinthians har den helt rigtige profil til Barca og kan blive en verdensklasse profil på sin position, hvis han får lov til at vokse med catalanerne. 

Deco var en nøglefigur i Vitor Roques underskrivelse for Barca og nu er han endnu engang på fisketur i det brasilianske, for at finde et unikt talent, som kan repræsentere Barca i sine bedste professionelle år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den catalanske avis Sport, er sportsdirektøren i dialog med São Paulo-klubben, Sport Club Corinthians Paulista, da Barca har ambitioner om at hente midtbanetalentet Gabriel Moscardo. 

Den 18-årige brasilianer bliver beskrevet som en allerede alsidig spiller, der både fungerer som defensiv, central og offensiv midtbanespiller. Han har en god fysik, er 185 cm høj, har et godt overblik og en god personlighed, og derudover er han teknisk dygtig med begge ben. 

Gabriel Moscardo har dog kun spillet professionelt i tre måneder, men Deco håber angiveligt på at kunne hente ham til sommer, så han tidligst muligt kan få lov til at udvikle sig under Xavis kommando.



.:FORSIDE:.