fbpx
Annonce

Avis: Dortmund vil ikke sælge Meunier til januar

Simon Arun Vrábel - 12.12.22

// Meunier

topbar222

Højrebacken fra Borussia Dortmund, Thomas Meunier, har længe været rygtet til Barca og den tyske traditionsklub er da heller ikke afvisende for at sælge den 31-årige belgier, så længe at det ikke bliver til januar.

Barca forsætter ufortrødent med at lede efter en ny højreback til Xavis sportslige projekt og derfor bliver en lang række spillere sat i forbindelse med catalanerne. Èn af de spillere, som igennem flere transfervinduer er blevet nævnt, er Dortmunds Thomas Meunier, og nu ser tyskerne ud til at åbne endnu mere op for et salg – vel og mærket hvis det ikke bliver til januar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Meunier i dag er 31 år gammel og derfor ikke en decideret langsigtet løsning, så har Xavi alligevel kraftigt overvejet at hente den rutinerede belgier som et alternativ til Héctor Bellerín og Sergi Roberto. Udfordringen har dog hele tiden været, at Meunier først har kontraktudløb med Dortmund i 2024 og selvom hans markedsværdi kun anslås til at ligge i underkanten af syv millioner euro, så vil man gerne købe forsvarsspilleren billigere.

Nu skriver avisen Sport, at Dortmund, som tidligere har krævet op til 10 mio. euro nu, er åbne for forhandlinger om den høje forsvarsspiller. Avisen skriver, at det eneste krav fra de sortgule er, at Meunier ikke forlader Tyskland før tidligst til sommer. Den rutinerede belgier, som også var med sit landshold til VM hvor han fik spilletid, er fast mand hos Dortmund og derfor ønsker klubben fra den vestlige del af Tyskland god tid til at finde en afløser hvis han skifter til Barca.

Alt imens arbejder Xavi sammen med den sportslige ledelse på en lang række forskellige alternativer til den udsatte position i den højre side af forsvaret selvom det ikke nødvendigvis betyder, at valget falder på Meunier. Alligevel er det gode nyheder, at valgmulighederne imellem forskellige spillere er fler, da det vil styrke catalanernes forhandlingsposition på transfermarkedet.

.:FORSIDE:.