fbpx

Avis: En forlængelse med Dembélé har ramt muren

Anders Lang Jensen - 08.04.23

// Ousmane Dembélé

Til stor lettelse forlængede Barca med Ousmane Dembélé inden denne sæson, men kontrakten udløber allerede i 2024. Parterne har været i dialog om endnu en forlængelse, men lige nu er der langt til en aftale, erfarer avisen Sport.

Det var en lang proces, der førte frem til den korte 2-årige forlængelse med Ousmane Dembélé sidste sommer. Med et nyt kontraktudløb allerede næste sommer har klubbens plan været at lave en længere kontrakt denne sommer, men den mission synes lige nu rigtig langt væk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er Barca ikke i stand til at hæve Ousmane Dembélés lønpakke på nuværende tidspunkt, hvilket forringer forhandlingsprocessen markant. Franskmandens lejr vil føle sig værdsat, og dermed er en forlængelse på nuværende tidspunkt rigtig langt væk, meldes det.

I Barca-ledelsen vil man undgå samme udfald som sidst, hvor Ousmane Dembélés kontrakt reelt nåede at løbe ud. Efter denne sæson vil man have klart svar fra franskmandens bagland, og hvis der er langt mellem parterne, er det ikke udelukket, at Barca kigger mod et salg af Dembélé til sommerens transfervindue om få måneder.

dembele23

.:FORSIDE:.