fbpx

Avis: Flick ser flere alternativer i Christensen

FCBARCELONA.DK - 18.06.24

 


Noget tyder på at der venter Andreas Christensen en hovedrolle under Hansi Flick den kommende sæson. Danskerens alsidighed i det defensive spil gør, at Barcas nye træner ser flere måder at benytte ham på.

Efter at Xavi rykkede Andreas Christensen frem på den defensive midtbane, har den danske forsvarspiller taget et stort skridt frem i karrieren. Han blev tildelt en stor del af æren for, at Barca fik løst sine store defensive problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensen blev hentet i 2022 til at styrke det centrale forsvar og her spillede han den første tid i klubben, men uden for alvor at tilkæmpe sig en stamplads. Det gjorde han til gengæld på midtbanen, for her tilførte han holdet den dimension der længe havde manglet.

På det danske landshold ser man Andreas Christensen som midterste spiller i et tremands forsvar og det har angiveligt vakt interesse hos Hansi Flick. Det skriver avisen Marca. Den formation ville give endnu et alternativ i Flicks overvejelser om hvordan holdet skal spille.

Derfor tegner alt til endnu en sæson for Andreas Christensen i Barca-trøjen, efter at han i en periode blev nævnt som en af de spillere, der kunne sælges for at skaffe penge til klubben.

ac23F


// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.