fbpx

Avis: Fort bliver førsteholdsspiller næste sæson

Peter Vyff - 20.03.24

 


Xavi har i denne sæson givet debut til en række ungdomsspillere, deriblandt den 17-årige Héctor Fort. Catalaneren har på trods af få spilminutter gjort det godt, og han bliver sandsynligvis en del af førsteholdet til næste sæson.

Selvom sæsonen ikke har udviklet sig som forventet hos Barca, har der alligevel været en række lyspunkter. Det altoverskyggende må dog siges at være det store antal af ungdomsspillere, der har formået at gøre sig gældende på førsteholdet, hvilket har givet både fans og ledelsen forhåbninger om en god fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


La Masia-spillere som Alejandro Balde og Gavi er allerede en fast del af førsteholdstruppen, og i denne sæson har talenter som Lamine Yamal, Fermín López og Pau Cubarsí også fået deres gennembrud. Xavi har samtidig også givet debut til Héctor Fort, der grundet det store antal skader i forsvaret, har fået en smule spilletid.

Det er hidtil blevet til 178 minutters spilletid i forsvarsspillerens debutsæson, men det har dog været nok til at overbevise Barca om, at han er værd at satse på i fremtiden. Det skriver avisen Sport, der også tilføjer at ledelsen er fast besluttet på at gøre højre backen til førsteholdsspiller fra næste sæson.

Catalanerne har samtidig tænkt sig at tilbyde Fort en forbedret kontrakt til august, hvor han fylder 18 år. La Masia-spilleren er på nuværende tidspunkt bundet til Barca Atlétic, hvor han er på kontrakt indtil 2025, og ledelsen ønsker dermed også at fjerne alt udefrakommende interesse ved at tilbyde ham en kontraktforlængelse.

Stortalentet viste forleden også prøver på sit store talent, da han spillede venstre back mod Atlético Madrid i fraværet af João Cancelo. Fort viste dermed også, at han forstår at spille på en uvant position, og hans store alsidighed gør ham til et værdifuldt aktiv i førsteholdstruppen.

fort7F

// Hector Fort
.:FORSIDE:.