fbpx

Avis: Ingen rotationer i startopstillingen mod Levante

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.12.20

© Getty Images
// Levante

I aften gæster Levante endnu engang Camp Nou. Her er der ikke råd for Barca til at smide yderligere point, da holdet allerede har tabt fire kampe i ligaen. Derfor ser det ud til, at Barca stiller i stærkest mulige startopstilling.

Den catalanske avis Sport skriver som optakt til aftenens kamp mellem Barca og Levante, at Koeman vælger sin stærkeste startopstilling til kampen. Det betyder, at Ter Stegen ser ud til at starte i målet med Dest, Araujo, Lenglet og Alba foran sig i forsvaret.

Ifølge avisen bliver det Busquets og De Jong, som kommer til at tage sig af de to kontrollerende pladser på midtbanen, hvilket efterlader Pjanic, Aleñá og Puig på bænken mod Valencia-holdet.

Til de forreste fire pladser har Barca seks spillere i spil. Det er nok mest sandsynligt, at Messi, Griezmann og Pedri starter inde sammen og så bliver det enten Braithwaite, Coutinho eller Trincao, der får den sidste plads i angrebet vurderer avisen.

Kampen mod Levante starter klokken 21.00, så det vil sige, at startopstillingen vil kunne ses her på fcbarcelona.dk omkring klokken 19.45. Kampen vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.