fbpx
Annonce

Avis: Inter udviser også interesse for Umtiti

Markus Johannessen - 07.03.23

// Samuel Umtiti

Samuel Umtiti fortsætter med at tiltrække positiv opmærksomhed i italiensk fodbold og bliver nævnt i forbindelse med flere storklubber. Seneste nye er, at Inter angiveligt vil undersøge mulighederne for hans underskrift.  

Umtitis ankomst i Lecce har været en stor succes for den franske forsvarsspiller. Alle parter er efter sigende indforstået med, at han ikke indgår i Xavis planer for Barcas fremtid, men det lader ikke til at blive en udfordring for centerbacken at underskrive kontrakt andetsteds.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er tidligere blevet offentliggjort, at AC Milan er interesserede i Umtitis underskrift, når hans lejekontrakt i Lecce afsluttes. Nu melder den catalanske avis Sport, at Inter ligeledes vil erhverve den 29-årige forsvarsspillers signatur, hvilket bakkes op af det italienske medie La Gazzetta dello Sport. 

Lecce har allerede givet udtryk for, at de ønsker Umtitis kontinuitet på holdet, men det bliver højst sandsynligt en stor udfordring for den italienske klub at fastholde ham. Det kræver nemlig, at Barca fortsat påtager sig en stor del af hans løn og det er netop catalanernes hensigt at frigøre ham på transfermarkedet, så han definitivt kan få kontrakt i en anden klub. 

Samuel Umtiti har udvist stor taknemlighed til Lecce for at få ham tilbage på rette spor, men franskmanden er også klar over, at han står overfor fantastiske muligheder for at tilslutte sig et Champions League-hold. 

I den franske Ligue 1 bliver Umtiti også fulgt på tæt hold. Blandt andet af Lyon, som sidste sommer undlod at købe forsvarsspilleren udelukkende på grund af tvivl om hans fysik. 

Ifølge avisen Sport, er Umtiti i overvejelsesfasen om sin fremtid og vil træffe en endegyldig beslutning i samspil med Barca i slutningen af sæsonen.



 

.:FORSIDE:.