fbpx

Avis: Inter Miami er sikre på Busquets' ankomst

Markus Johannessen - 03.02.23

// Sergio Busquets

Sergio Busquets har længe været rygtet til Inter Miami. På trods af, at der har floreret rygter om en kontraktforlængelse i Barca, er Busquets angiveligt allerede en fast del af planerne for næste sæson i den amerikanske klub. 

Den 34-årige midtbanespiller afslutter sin kontrakt hos catalanerne til sommer. Det er endnu ikke afklaret om han fortsætter en sæson mere på Camp Nou, men ifølge den catalanske avis Sport, er han allerede inkorporeret i Inter Miamis visioner. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


David Beckham, som står i spidsen af den amerikanske klub, er angiveligt overbevist om, at Sergio Busquets ifører sig Inter Miami-trøjen til sommer. 

Den tidligere spanske landsholdsspiller er også rygtet til at tilslutte sig sin gamle rival, Cristiano Ronaldo, i Saudi-Arabien, men ifølge medier som ESPN og The Sun, er et skifte til Inter Miami dog en anelse mere sandsynligt. 

Ifølge avisen Sport, er David Beckham og den resterende ledelse i Inter Miami, også igang med at undersøge mulighederne for at hente Messi til sommer. Det lader dog til at være en udfordrende mission, da den nylige verdensmester angiveligt allerede har besluttet sig for at udnytte sin option om at blive i den franske hovedstad en sæson yderligere. 

.:FORSIDE:.