fbpx

Avis: Juventus bød 42 mio. euro for Rakitic i januar

FCBARCELONA.DK - 19.03.20

© Getty Images
// Rakitic

I følge avisen Sport, kom Juventus med et bud på 42 mio. euro for Ivan Rakitic i januars transfervinduer, en handel som Barca var klar til at gennemføre, men Rakitic sagde selv fra. Han ville ikke til Torino.

42 mio. euro for en 32-årig spiller er en pæn høj pris og derfor skulle Barca angiveligt have accepteret tilbudet fra Juventus, der kæmpede hårdt for at få Rakitic til klubben. Samtidig tilbød de også midtbanespilleren bedre økonomiske vilkår end han har i Barca.

Dermed var vejen banet for et skifte, men alligevel takkede Rakitic pænt nej. Han foretrak at blive i Barcelona, selvom han ikke længere har samme rolle på holdet som tidligere og næppe heller får det.

I følge Sport tog Rakitic denne beslutning af hensyn til sin familie, der ikke ønsker at forlade Spanien. Hans kone er fra Sevilla og deres store drøm skulle være, at afslutte karrieren i netop Sevilla, som Rakitic spillede for inden skiftet til Barca.

Dermed gik Barca glip af en væsentlig indtægt, der kunne have lunet godt i klubkassen. Rakitic' kontakt udløber allerede til juni 2021, så skulle Barca sælge ham til sommer, får de ikke i nærheden af de 42 mio. euro for ham. I følge websitet Transfermarkt, vurderes han lige nu at have en værdi på 25 mio. euro.

.:FORSIDE:.