fbpx

Avis: Laporta overvejer alternativ aflønning af Messi

Simon Arun Vrábel - 23.03.23

// Lionel Messi

Selvom intet er bekræftet, så fortæller mange medier, at Barca afsøger alle muligheder for at hente Messi hjem når hans kontrakt med PSG udløber til sommer. Klubpræsidenten Joan Laporta skulle være klar med en anderledes lukrativ aflønning af argentineren.

Hvordan kan Barca få råd til Messi? Det er den helt store ubekendte faktor i Barcas jagt på at hente Lionel Messi hjem til Barcelona efter et tvunget ophold i den franske hovedstad. Joan Laporta har dog flere gange vist sig at være en dygtig forretningsmand og nu har klubpræsidenten angiveligt fundet en mulig løsning.

Selvom Messi selv har været meget tavs omkring situationen, så er det et faktum, at han ikke har forlænget sin kontrakt med den franske hovedstadsklub og det kan ikke tolkes anderledes end at PSG ikke er angriberens førsteprioritet. Der har været mange rygter om den amerikanske liga, men døren er slet ikke lukket til Barca, hvilket Messis agent og far blot understregede ved at mødes med Laporta for få uger siden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den helt store hæmsko er dog Barcas økonomi, men avisen Mundo Deportivo skriver, at Laporta skulle have fundet en løsning. Det vil dog først og fremmest kræve, at Messi er villig til at indordne sig under den nye lønramme, som klubben har skabt, men det skulle ikke være et problem for argentineren. Derfor handler det om, hvor lønkronerne skal komme fra og det er her, at Laporta har et alternativt forslag til Messi.

Avisen skriver nemlig, at Laporta vil betale en minimal løn til Messi via klubbens lønbudget, men derudover vil man give argentineren en procentdel af alt det merchandise, som argentinerens comeback måtte skabe. Udover det traditionelle trøjesalg vil man lave events omkring Messi, som alt sammen skal hylde argentineren, men samtidig også genere en ekstra indkomst, som man så vil dele med Messi.

Historien melder intet om, hvorvidt det var dette forslag, som Laporta fremlagde for Jorge Messi, da han for få uger siden besøgte præsidenten på Camp Nou, men det kunne meget vel være tilfældet. Spørgsmålet er så, om Messi vil gå med til denne anderledes afløningsmetode.

.:FORSIDE:.