fbpx

Avis: Ter Stegen forlænger til 2028 og går ned i løn

Simon Arun Vrábel - 19.08.23

// Ter Stegen

De seneste ugers kontraktforhandlinger imellem Marc-André ter Stegen og Barca er angiveligt kommet til en lykkelig afslutning som betyder, at den tyske målmand forlænger sin nuværende kontrakt med yderligere tre år samt sænker sin løn markant.

Imens den tyske landsholdsmålmand Marc-André ter Stegen endnu ikke har fået sin ellers fortjente anerkendelse på det tyske landshold, så har han igennem årene i Barca fået større og større betydning for klubben. Det kulminerer nu i en kontrakt, som betyder, at tyskeren med stor sandsynlighed slutter sin karriere i blaugrana.

Da Ter Stegen ankom til Barca i 2014 fra tyske Borussia Mönchengladbach, hvor han i øvrigt havde spillet hele sit liv, var det uden den store opmærksomhed. Dengang betalte Barca 12 millioner euro for tyskeren, som siden da ikke har set sit tilbage. I dag er den 31-årige målmand én af de bærende kræfter på det catalanske mandskab, og især i sidste sæson var han én af de primære årsager til, at ligatitlen havnede i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Som en anerkendelse for alt dette blev tyskeren inden sæsonstarten en del af holdets anførertrup, og udover anerkendelsen fra holdkammeraterne, så ønskede den sportslige ledelse også at vise deres tilfredshed. Avisen Marca meddeler, at Ter Stegen derfor får forlænget sin kontrakt med yderligere tre år hvilket betyder, at hans aftale udløber i 2028, hvor tyskeren vil være fyldt 36 år.

Marca skriver ydermere, at tyskeren har indvilliget i at sænke sine lønkrav så markant, at det direkte har indvirkning på den sportslige ledelses mulighed for at hente João Cancelo, som i de seneste uger har været meldt særdeles tæt på et skifte fra Manchester City til Barca.

Marc-André ter Stegen har igennem sin karriere på Camp Nou spillet 378 kampe for Barca, hvilket øjeblikket sætter ham på tredjepladsen over målmænd med flest kampe i blaugrana.

.:FORSIDE:.