fbpx

Avis: Asensio debatteres heftigt på Camp Nou

Peter Vyff - 04.11.22

// Marco Asensio

Barca blev for nogle uger siden sat i forbindelse med Marco Asensio fra Real Madrid. Spanierens kontrakt udløber efter denne sæson, og det har angiveligt fået ledelsen til at overveje en transfer, men uenigheden er stor på Camp Nou.

Marco Asensio er dukket op som et potentielt transfermål på Camp Nou, eftersom hans kontrakt med Real Madrid ikke ser ud til at blive forlænget. Spanieren kan derfor frit skifte klub efter denne sæson, og det har eftersigende skabt interesse os Barca, som allerede før hans skifte til Santiago Bernabéu havde snøren ude efter ham.

Ledelsen på Camp Nou skulle dog ifølge Mundo Deportivo langt fra være sikre på at hente Asensio, som har spillet under 100 minutters førsteholdsfodbold for Real Madrid i denne sæson. Catalanerne diskuterer derfor i øjeblikket, hvorvidt der skal sendes et tilbud afsted til landsholdsspilleren eller ej.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har ikke umiddelbart brug for en spiller som Asensio, der dog betragtes som en af de mest talentfulde kantspillere i La Liga. Spanieren har også døjet med en række skader, som har holdt ham ude i store dele af sidste sæson, og det virker derfor ikke særlig logisk at forsøge at hente landsholdsspilleren til Camp Nou.

På den anden side, så er Asensio en utrolig alsidig fodboldspiller, der kan operere i flere forskellige roller på banen. Cheftræneren Xavi har helt tydeligt en forkærlighed for spillere, der kan bruges på flere positioner, og med udsigten til at Memphis Depay og Ferran Torres muligvis snart er fortid hos Barca, så kan det betyde, at der bliver plads til Real Madrid-spilleren på Camp Nou.

Den 26-årige Asensio har tidligere været ude og åbne op overfor et skifte til Barca, samtidig med at hans agent Jorge Mendes har et åbenlyst stærkt forhold til Joan Laporta. Det springende punkt i handlen kan dog ifølge Mundo Deportivo blive det store Superliga-projekt, som Juventus, Real Madrid og Barca arbejder tæt sammen omkring. Catalanerne ønsker derfor angiveligt ikke at påføre skade i forholdet til Real Madrid, hvilket kan betyde at interessen for Asensio hurtigt kan forsvinde.

.:FORSIDE:.