fbpx

Avis: Youssoufa Moukoko drømmer om Barca-skifte

Peter Vyff - 24.11.22

// Youssoufa Moukoko

Barca blev for nogle uger siden meldt interesseret i Youssoufa Moukoko, der til dagligt optræder for Borussia Dortmund. Stortalentet har nu eftersigende gengældt interessen, eftersom han ønsker at skifte til Camp Nou.

Den blot 18-årige Youssoufa Moukoko har, trods hans unge alder, allerede markeret sig som en af de mest interessante fodboldspillere i Europa. Stortalentet fik allerede debut for Dortmund som 16-årig, og han har siden udviklet sig til en fast starter på Signal Iduna Park.

Den VM-aktuelle tysker har spillet 22 kampe for Dortmund hidtil i denne sæson, hvor det er blevet til 6 scoringer og 6 assists. Stortalentets flotte indsats har naturligvis skabt en del interesse hos en række storhold, eftersom Moukoko også kan hentes transferfrit efter denne sæson, hvor hans kontrakt med tyskerne står til at udløbe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca skulle ifølge avisen Sport være en af de interesserede klubber, også selvom Robert Lewandowski blev hentet til Camp Nou før denne sæson. Catalanerne ønsker eftersigende at fremtidssikre deres angrebsposition i front, hvor ledelsen angiveligt betragter Moukoko som en fremtidig løsning.

Landsholdsspilleren skulle eftersigende også være interesseret i at skifte til Camp Nou, hvor han har et stort ønske om at optræde en dag. Sport fortæller dog også, at Moukoko fortsat trives hos Dortmund, og hvis parterne kan blive enige om økonomien i hans kontraktforlængelse, så foretrækker han at blive hos tyskerne og udvikle sig yderligere.

Det lader dog til at Moukoko i øjeblikket har fuldt fokus på VM-slutrunden, hvor han forventes at få en betydende rolle for det tyske landshold. Og skulle stortalentet få sit helt store gennembrud på den allerstørste scene, så kan det bane vejen for et Barca-skifte, da hans krav til økonomien kan overstige mulighederne på Signal Iduna Park.

Moukoko startede på bænken i Tysklands kamp mod Japan i går, hvor han kom på banen i dommerens tillægstid, da tyskerne hektisk jagtede en udligning, noget der ikke lykkedes, så Japan sensationelt kunne vinde med 2-1. 

.:FORSIDE:.