fbpx

Pablo Torre overvejes som del af Romeu-handel

Simon Arun Vrábel - 13.07.23

// Pablo Torre // Oriol Romeu

Girona har angiveligt spurgt ind til muligheden for at hente Pablo Torre, som har brug for mere spilletid. Den forespørgsel kan muligvis hjælpe forhandlingerne om Oriol Romeu det allersidste stykke over vej over målstregen.

Ifølge de store catalanske medier, så er forhandlingerne imellem Girona og Barca om den defensive midtbanespiller, Oriol Romeu, næsten afsluttet. Nu forlyder det, at Girona samtidig ønsker at hente Pablo Torre hvilket gør, at de to klubber overvejer om man skal indgå én samlet handel eller to separate handler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det unge midtbanetalent Pablo Torre blev i sidste sæson hentet i Racing de Santander for fem millioner euro plus en række variabler, som kan få den samlet pris helt op på 20 millioner euro. Torre har dog levet i en sand limbo imellem første- og andetholdet i sidste sæson, hvor den enorme konkurrence på midtbanen gjorde, at midtbanespilleren aldrig fik en reel chance på førsteholdet.

Konsekvensen er derfor blevet, at Xavi vil have Torre ud og spille kontinuerligt fodbold og avisen Mundo Deportivo fortæller, at klubber som Villarreal, Valencia og Las Palmas allerede har spurgt på den 20-årige midtbanespiller. Nu blander Girona sig også i kampen, hvilket er specielt interessant, da Barca allerede forhandler med  de catalanske landsmænd om Oriol Romeu.

Avisen fortæller, at de to klubber i skrivende stund er ved at finde ud af, om man skal inddrage Pablo Torre i den nuværende forhandleringer eller om man skal håndtere de to spillere som to separate forhandlinger. Det er angiveligt den eneste årsag til, at aftalen med Romeu endnu ikke er lukket og offentliggjort.

Pablo Torre har siden sin ankomst til Barca spillet 13 kampe for førsteholdet og tre kampe for andetholdet. I alt er det blevet til et enkelt mål og to assist..:FORSIDE:.