fbpx
Annonce

Avis: Pedri bliver ikke klar til kampen mod Bilbao

Simon Arun Vrábel - 07.03.23

// Pedri

Pedri er forsat ude med den skade, som han pådrog sig i den første kamp mod Manchester United og selvom der var et lille håb om, at han kunne spille imod Athletic Bilbao, så tager Xavi angiveligt ingen chancer.

Det er nu godt tre uger siden, at Pedri kom på skadeslisten, da han i den første Europa League-kamp imod Manchester United pådrog sig en baglårsskade. Der har siden været et spinkelt håb om, at Pedri kunne blive klar til søndagskampen mod Athletic Bilbao, men Xavi tager angiveligt ingen chancer med midtbanespillerens tilbagevenden.

Hele fem kampe har Barca måttet undvære deres midtbanekreatør fra de kanariske øer, fra da han den 16. februar måtte lade sig udskifte med en skade i baglåret. Det har været tydeligt, at holdet har manglet Pedris kreativitet i offensiven og med Lewandowski og Dembélé på skadeslisten har der været stor fokus på midtbanespillerens tilbagevenden til holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er ikke kommet nogen officiel udmelding om hvornår det forventes, at Pedri er klar igen og derfor har den catalanske presse spekuleret i, at Pedri kunne få spilletid når holdet søndag aften skal møde Athletic Bilbao. Avisen Sport fortæller dog nu, at Xavi definitivt har udelukket Pedri som en mulighed på søndag, da han ikke ønsker at forcerer hans et comeback.

Det er da også et faktum, at både Sergi Roberto og især Franck Kessié har gjort det godt i Pedris fravær og med gode alternativer på midtbanen er det vigtigere, at Pedri kommer sig helt over sin skade. Avisen mener at vide, at målet er at få Pedri tilbage til den vigtige El Clásico i La Liga den 19. marts, for her er det slet ikke usandsynligt, at ligaen kan blive endelig afgjort.

Pedri har spillet 30 kampe i indeværende sæson og især i de seneste kampe har han fået gang i målscoringen, hvilket betyder, at han står noteret for i alt syv mål på tværs af alle turneringer.

.:FORSIDE:.