fbpx

Avis: Roberto Firmino har tilbudt sig til Barca

Peter Vyff - 14.03.23

// Firmino

Roberto Firmino er fortid hos Liverpool efter denne sæson, hvor hans kontrakt udløber på Anfield. Brasilianeren har i den forbindelse angiveligt tilbudt sig til Barca, hvor han kan vise sig at være et noget billigere alternativ til Marcus Thuram.

Den 31-årige Roberto Firmino har spillet for Liverpool siden 2015, hvor han ankom fra Hoffenheim for en pris tæt på 40 mio. euro. Brasilianeren har sidenhen udviklet sig til en særdeles betydningsfuld spiller for Jürgen Klopp, der både har formået at hjemtage en Premier League- og en Champions League titel i de seneste par år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsangriberen er dog snart fortid på Anfield, da han ikke har nogen intention om at forlænge sin kontrakt med Liverpool. Brasilianerens betydning for holdet er også dalet i de sidste par måneder, hvor spillere som Darwin Núñez, Cody Gakpo og Luis Díaz har overhalet Firmino i startopstillingen.

Brasilianeren er derfor klar til at tage næste skridt i karrieren, og han har derfor ifølge avisen Sport taget kontakt til Barca-ledelsen for at tilbyde sig som en transferfri forstærkning til næste sæson. Catalanerne er da også på jagt efter en billig tilføjelse til angrebet.

Barca er også blevet sat i forbindelse med Marcus Thuram, hvis kontrakt udløber med Borussia Münchengladbach efter denne sæson. Den stærke franskmand forventes dog at koste noget mere i løn, samtidig med konkurrencen om hans underskrift også er noget større.

Firmino er derfor en interessant mulighed, eftersom han har bevist sit høje niveau over flere sæsoner. Brasilianeren er også ganske alsidig, hvilket er noget Xavi værdsætter højt, samtidig med at hans tekniske færdigheder og spilforståelse er noget, der kunne passe fint ind i det taktiske system på Camp Nou.

Catalanerne skal dog først og fremmest finde hoved og hale i den økonomiske situation, og indtil da forventes ledelsen ikke at tage nogle beslutninger vedrørende fremtidige forstærkninger..:FORSIDE:.