fbpx

Avis: Roma kan ikke imødekomme Memphis' krav

FCBARCELONA.DK - 11.12.22

// Memphis Depay

topbar222

Alt tyder på at Memphis Depay forlader Barca, enten her til januar eller senest til sommer, hvor hans kontrakt udløber. Roma har længe vist interesse, men nu meldes der om, at de ikke kan imødekomme hans krav.

Memphis har spillet en sekundær rolle hos Barca i denne sæson, både fordi en skade har holdt ham ude  næsten to måneder, men også forbi Xavi har ham bagerst i køen når der skal uddeles spilletid i angrebet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor tegneralt til en exit og hollænderen mangler angivetligt ikke tilbud. Hans formkurve ved VM i Qatar har været stigende og det har ikke mindsket interessen, snarede tværtimod.

Roma har længe lignet et varmt bud på en kommede klub til Memphis, men nu er der meldinger om, at de første kontakter mellem den italienske klub og Memphis' agenter har vist en uenighed, som det ikke lykkes at løse. Det skriver avisen Marca.

Det handler om de økonomiske krav som Memphis stiller. Akkurat som det er tilfældet med Barca, kæmper Roma med de økonomiske fairplay-regler og her vil Memphis fylde alt for meget. Roma har ganske enkelt ikke pengene til at honorere de krav der stilles.

Det er heller ingen hemmelighed, at Memphis foretrækker at skifte til en klub, der spiller med i Champions League. Her er Roma ikke med og dermed synes italienerne ude af kampen om Barca-angriberens underskrift..:FORSIDE:.