fbpx

Avis: Ruben Neves har indgået 4-årig aftale med Barca

FCBARCELONA.DK - 21.05.23

// Ruben Neves

Portugisiske Ruben Neves har jævnligt været rygtet til Barca og nu er der forlydender om, at midtbanespilleren har forhandlet alt på plads med Barca, der dog stadig skal blive enig med Wolverhampton om vilkårene for en handel.

Det bliver muligvis Ruben Neves der skal afløse Sergio Busquets på den defensive midtbane. Ifølge avisen Sport har Barca forhandlet en 4-årig aftale på plads med portugiserens agent Jorge Mendes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Forhandlingerne er angiveligt sket samtidig med, at Neves har fået henvendelser fra både Arsenal og Manchester United, men den 26-årige spiller skulle være opsat på, at fortsætte karrieren i den catalanske hovedstad.

Der resterer stadig et år af Neves' kontrakt med Wolverhampton og derfor skal de to klubber stadig blive enige om vilkårene for et skifte. Her skulle Jorge Mendes have planer om at sende Ansu Fati den anden vej som en del af en byttehandel. Også Abde og Dest nævnes som mulige deltagere i en operation, hvor Barca ikke skal have penge op af lommen.

Ruben Neves har klart meldt ud i pressen, at hans ønske er at spille med i Champions League i næste sæson, noget der ikke kommer til at ske i Wolverhampton, der indtager en ydmyg 13. plads Premier League. Derfor meldes englænderne klar til realitetsforhandlinger, da de er klar over, at de ikke kan holde på portugiseren..:FORSIDE:.