fbpx
Annonce

Avis: Sergi Roberto endnu ikke ovre sin lårskade

Peter Vyff - 29.09.22

// Sergi Roberto

Barca har netop overstået en landskampspause, hvor en række spillere er blevet skadet undervejs. Catalanerne er især hårdt ramt på højreback, hvor både Bellerín og Koundé er skadede samtidig med, at Sergi Roberto fortsat er utilgængelig.

Det har været en hård landskampspause for Barca, hvor flere førsteholdsspillere har pådraget sig skader. Det betyder, at Xavi må undvære Memphis Depay, Frenkie de Jong, Jules Koundé, Ronald Araújo og Héctor Bellerín når holdet tager til Mallorca på lørdag.

Cheftræneren har dog en bred trup, hvor der findes stærke alternativer til næsten alle positioner på banen. Barca har dog et helt åbenlyst problem på højreback efter skaderne til Bellerín og Koundé, som oftest har været at finde i forsvarets højreside i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Uruguayanske Araújo har også fået et par kampe på højreback, men eftersom han også blev skadet, og forleden blev opereret i låret, så efterlader det Xavi med et stort problem. Catalanske Sergi Roberto er nemlig fortsat skadet, og ifølge Mundo Deportivo forventes han ikke at blive klar til kampen imod Mallorca.

Højrebacken blev skadet i Champions League-opgøret imod Viktoria Plzen, og selvom flere havde forventet en kort pause, så lader det nu til, at Sergi Roberto skal bruge mere tid på sidelinjen. Catalanerens alsidighed havde ellers været en stor styrke i fraværet af Koundé og Bellerín, og det bliver spændende at se, hvordan Xavi løser situationen.

Den 30-årige Sergi Roberto forventes dog snart at være tilbage i kamp, og forhåbentlig allerede i næste uge, hvor Barca tager hul på et tætpakket program med både Champions League og La Liga-fodbold.

De skadede forsvarsspillere Koundé og Bellerín regnes først tilbage om en måneds tid, og her kan Sergi Roberto indimellem vise sig at være et ganske nyttigt alternativ for Xavi og resten af holdet på Camp Nou.

.:FORSIDE:.