fbpx

Avis: Szczesny kommer til Barcelona i morgen

FCBARCELONA.DK - 29.09.24

 


Efter en lille uge med vedvarende rygter om ankomsten af den polske målmand Wojciech Szczesny , ser der nu ud til at ske noget konkret. Målmanden forventes at ankomme til Barcelona i morgen, for at få aftalen på plads.

Det er avisen Mundo Deportivo der kommer med nyheden om, at Wojciech Szczesny ankommer i morgen for at få de sidste formaliteter på plads med Barca, Han skal gennemgå lægetjek og underskrive sin nye kontrakt, men der kommer angiveligt ingen officiel præsentation.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Til gengæld forventes han at overvære holdets kamp tirsdag aften på Estadi Olímpic, hvor Young Boys venter i anden runde af Champions League.

Planen er angiveligt, at vente med at bruge Szczesny indtil næste landskampspause er slut i midten af oktober måned. Han har behov for træning til at genfinde formen, efter at 34-årige keeper i sommer stoppede sin karriere.

Det bliver derfor tidligst søndag den 20. oktober, hvor han for første gang kan blive udtaget til en kamp for Barca, når holdet tager imod Sevilla. Ingen regner dog med, at han træder direkte ind i startopstillingen. Det bliver sandsynligvis en start som reserve Iñaki Peña og derefter vil det være helt åbent, hvem der får spilletiden.

szczesny2F

// Wojciech Szczesny
.:FORSIDE:.