fbpx

Avis: Vitor Roque foretrækker permanent skifte

Peter Vyff - 30.07.24

 


Barca leder efter muligheder for Vitor Roque på transfermarkedet. Catalanerne overvejer dog stadig om man skal sælge eller udleje angriberen, men hvis det står til ham selv, foretrækker han et permanent skifte.

Barcas ledelse har angiveligt truffet en beslutning om at finde en ny destination til Vitor Roque i den kommende sæson. Stortalentet skulle ikke være en del af Hansi Flicks planer, da han istedet foretrækker Ferran Torres som backup til Robert Lewandowski, og tyskeren har efter sigende også afprøvet Ansu Fati på den forreste angrebsposition.

Vejen til spilletid er derfor lang for Roque, der fortsat heller ikke er blevet indregisteret i førsteholdets spillertrup. Ledelsen meldes derfor i gang med at afsøge transfermarkedet for muligheder, og man skulle allerede have modtaget flere interessante tilbud fra Spanien, Italien og Saudi-Arabien.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Buddene skulle angiveligt være en blanding af købs- og lånetilbud, og man er hos Barca endnu ikke afklaret om, hvad man skal foretage sig med angriberen. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer, at hvis valget står hos Roque, så ønsker han et permanent skifte.

Brasilianerens førsteprioritet er dog for at fortsætte hos Barca, hvor han ønsker at bevise sig selv overfor Flick på den kommende USA-turné. Men lykkes det ikke, og hvis ledelsen forsøger at tvinge ham, vil han sandsynligvis bede sine repræsentanter om at arbejde udenom lejeaftaler.

Et permanent skifte er efter alt at dømme også noget som Barca vil foretrække, da klubben har hårdt brug for indtægter. Catalanerne betalte selv 30 mio. euro for stortalentet, og det er en pris man vil forsøge at finde på transfermarkedet, hvis han skulle ende med at blive solgt.

roque53F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.