fbpx
Annonce

Avis: Xavi har meddelt Abde sine planer med ham

FCBARCELONA.DK - 09.03.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Abdessamad Ezzalzouli, bedre kendt som Abde, gør det godt under sit lejeophold i Osasuna. Nu er der forlydender om, at Xavi har taget kontakt til angriberen for at fortælle om planerne med ham til næste sæson.

Det er avisen Mundo Deportivo det fortæller, at Xavi godt kan se Abde som en del af førsteholdstruppen til næste sæson. Spansk/marrokanerens præstationer for Osasuna har været gode, senest med en afgørende scoring i pokalfinalen mod Bilbao for en uge siden, hvor Osasuna vandt 1-0.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har angiveligt bedt klubbens sportslige sende en besked til Abde om, at han indgår i planerne for næste sæson. Den 21-årige angriber får som minumum muligheden for at vise sig frem i sommerens træningskampe.

Dermed får Abde muligheden for at vise Xavi, at han skal blive i klubben og umiddelbart er mulighederne gode. Barcas økonomiske problemer gør nemlig, at de ikke kan købe spillere fra alle hylder. Xavi råder kun over fem angribere efter at Memphis rejste i januar, så måske den ledige plads tilgår Abde.



.:FORSIDE:.