fbpx
Annonce

Avis: Xavis førsteprioritet er La Liga-titlen

Peter Vyff - 29.09.22

// Xavi // La Liga

Barca har fået en god start på sæsonen, hvor forventningen er, at holdet kan kæmpe med om samtlige titler. Catalanernes topprioritet er dog sejren i La Liga, hvilket Xavi har gjort klart for alle spillere på Camp Nou.

Det har været nogle hårde år på Camp Nou, hvor holdet slet ikke har formået at leve op til de store forventninger. Catalanerne kunne sidste år se Real Madrid løbe med sejren i både La Liga og Champions League, hvor Barca end ikke formåede at spille sig videre fra det indledende gruppespil.

Ledelsen har dog formået at forstærke spillertruppen markant til denne sæson, og det er allerede lykkedes for Xavi at få nyindkøbene til at blomstre på Camp Nou. Barca har derfor endnu ikke tabt en kamp i La Liga, hvor holdet i øjeblikket er nummer to i tabellen, to point efter Real Madrid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er dog en lang sæson, og på trods af holdets fornemme takter, både i La Liga og Champions League, så foretrækker Xavi ifølge avisen Sport at hjemtage den nationale titel. Cheftræneren har naturligvis et ønske om at tage sejren i samtlige turneringer, men hvis det står til ham, så starter dominansen hjemme i Spanien.

Det samme skete under Joan Laporta i hans tidligere regeringstid, hvor holdet først hjemtog La Liga-titlen, før de fortsatte med af erobre Champions League året efter. Og det er tydeligvis noget som Xavi, i samarbejde med Mateu Alemany og Jordi Cruyff, ønsker at efterligne.

Håbet på Camp Nou er derfor ifølge Sport at holdet kan få en nem start på Copa del Rey, og forholdsvis hurtigt opnå videre avancement fra Champions League. Det betyder, at Xavi kan fokusere på La Liga, hvor spillernes rotationer og styring af arbejdsbyrden alt sammen vil blive udført med den nationale titel i fokus.

.:FORSIDE:.