fbpx
Annonce

Balde: 'Det var første gang jeg spillede højre back'

FCBARCELONA.DK - 02.10.22

// Mallorca // Alejandro Balde

Xavi overraskede stort, da han valgte at bruge Alejandro Balde som højre back i opgøret mod Mallorca i går aftes. Efter kampen erkendte den unge spiller, at det var en helt ny oplevelse for ham at spille denne position.

Med Bellerín, Kounde og Araujo ude med skader, samt en Sergi Roberto der endnu ikke er på 100% efter sin skadespause, skulle Xavi finde på noget nyt til højre back positonen mod Mallorca. Her faldt valget noget uventet på den blot 18-årige Alejandro Balde, der normalt er venstre back.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det er første gang jeg spiller denne position, så det var nyt for mig, men jeg gør det som træneren beder mig om. Man skal tilpasse sig og være positiv' indledte Balde til Barca TV efter opgøret.

'Mallorca ventede på os tilbage på banen og vi ved de er farlige på dødbolde, men vi klarede det. Vi havde det lidt svært, men vi er glade for at holde målet rent og for de tre point' fortsatte han om kampen.

'Jeg er glad for de chancer Xavi giver mig. Jeg er ung og har ventet hele livet på denne mulighed. Jeg vil arbejde maksimalt for at udnytte det' afsluttede Balde.

.:FORSIDE:.