fbpx

Balde kun overgået af Musiala på fornem assistliste

Anders Lang Jensen - 03.02.23

// Alejandro Balde

Trods stor konkurrence på venstreback-positionen, har 19-årige Alejandro Balde erobret pladsen med storm. Balde leverede en assist mod Betis og han ligger med i toppen over de bedst præsterende unge spillere i Europa.

Ovenpå et flot efterår blev Alejandro Balde belønnet med en plads i den spanske VM-trup i november, og venstrebackens udvikling efter årsskiftet er fortsat stigende. Onsdag aften spillede Balde en nøglerolle og bidrog med en vigtig assist til Raphinhas 1-0-scoring mod Betis.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alejandro Balde har nu lavet fire assists i ligaen indtil videre og det betyder, at det kun er Bayerns unge stortalent Jamal Musiala, der har lavet flere af alle spillere under 20 år i de fem bedste europæiske ligaer. Jamal Musiala har lavet seks i alt, men til gengæld er Musiala en offensivspiller modsat Balde på venstrebacken.

Netop det viser det tårnhøje niveau, som Alejandro Balde leverer på for Barca. Han er solid i sine defensive aktioner, men samtidig ligger han i toppen over mest assisterende unge spillere i europæisk fodbold, hvilket tydeliggør hans offensive kvaliteter selv som forsvarsspiller.

balde27

.:FORSIDE:.