Barca Atlétic med Pablo Torre hentede vigtig sejr

FCBARCELONA.DK - 25.09.22

// Pablo Torre // Barca Atletic

Stortalentet Pablo Torre fik nogle vigtige minutter i benene, da han i går aftes spillede sin første kamp for Barcas andethold, Barca Atlétic. Han havde en fod med i det ene mål i 2-0 sejren i den vigtige kamp mod Real Murcia.

19-årige Pablo Torre kom til Barca i sommer og har trænet med førsteholdet lige siden, men spilletiden har begrænset sig til 10 minutter Viktoria Plzen. Derfor blev det besluttet, at han skulle give en hånd til Barca Atlétic i nøglekampen mod Real Murcía lørdag aften. Der skulle vise sig at være en god idé.

FCBSHOP art

Akkurat som Barca Atlétic bejler Real Murcia til oprykning og derfor lignede det en nøglekamp for træner Rafa Márquez og hans spillere. Márquez valgte at starte opgøret med Pablo Torre på banen, selvom midtbanespilleren kun havde trænet med holdet en enkelt gang.

Barca Atlétic fik en drømmestart på kampen med en scoring i det allerførste minut. Her var det netop Pablo Torre der skabte situationen, hvor Juanda kunne lægge op til Robertos 1-0 scoring.

Barca Atlétic sad på spillet i første halvleg, hvor det lykkedes at holde gæsterne fra at skabe noget. Der var en par gode catalanske forsøg, men der kom ikke flere mål inden pausefløjtet.

Real Murcia lagde godt ud i anden havleg og kom langt bedre med, men efter en time lavede deres forsvar en kæmpe fejl, som Alvaro Sanz udnyttede til en 2-0 scoring.

Derfra havde Barca Atlétic godt styr på tingene og sejren blev aldrig truet. Dermed hentede holdet tre vigtige point, der bringer dem på førstepladsen i Segunda B, i det mindste indtil at weekendens sidste kampe spilles senere i dag.

Udover sejren og de tre vigtige point, var det positivt at Pablo Torre spilede en god kamp. Han blev på banen i samtlige 90 minutter.