fbpx

Barca Atlétic skuffede i nøglekamp

FCBARCELONA.DK - 28.11.22

// Barca Atletic

Barcas andethold, Barca Atlétic, skuffede fælt i weekenden hjemme på eget græs. Her kunne en sejr over Numancia bringe dem op i top 5 og dermed øge chancen for oprykning, men det endte med et nederlag.

Efter to sejre i træk ovenpå en ustabil start på sæsonen, var optimismen stor inden mødet med Numancia, der lå midt i tabellen på en dårligere placering end Barca Atlétic. Dermed var der lagt op til endnu en sejr til Barca Atlétic, en sejr der ville bringe holdet i top 5, hvor der skal spilles om oprykning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det hele startede dog rigtig skidt for træner Rafa Márquez og hans spillere, for inden der var spillet et kvarter førte gæsterne med 0-2 på Estadi Johan Cruyff. Barca Atlétic indledte jagten på et comeback, men Numancia koncentrerede sig om de defensive opgaver og stoppede det meste der kom fra hjemmeholdet.

Det var først i det 85. minut at Barca Atlétic fik reduceret på en scoring af Victor Barberá. Det var dog for sent og holdet var ikke tæt på en udligning i slutfasen. Nederlaget betyder, at holdet indtager en 9. plads i tabellen, tre point fra den eftertragtede top 5.

Barca Atlétic spillede opgøret med følgende spillere: Arnau Tenas, Chadi Riad, Marc Casadó, Alvaro Sanz, Aranda (Luismi Cruz 71'), Nuñez, Juanda (Fabio 71'), Pelayo, Àlex Valle, Barberà og Akhomach..:FORSIDE:.