fbpx
Annonce

Barca bekræfter Koundés og Araujos skader

FCBARCELONA.DK - 24.09.22

// Ronald Araujo // Jules Koundé

Jules Koundé og Ronald Araujo er begge tilbage til i Barcelona, hvor de i formiddags blev undersøgt for de skader de pådrog sig i deres respektive landskampe. Nu er der kommet en udmelding fra klubbens lægestab.

Koundé spillede 23 minutter for Frankrig inden han måtte udgå med hvad der lignede en lårskade, mens Araujo fik mindre end et minut for Uruguay, inden han humpende måtte forlade banen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Begge spillere returnerede hurtigt til Barcelona og i formiddags blev de så undersøgt nærmere af klubbens læger. Kort efter kom der en udmelding fra klubben og her bekræftede man skaderne.

Koundé har pådraget sig en muskelskade i venstre lår, mens der for Araujos vedkommende er tale om en skade i højre inderlår. Lægerne kommer med den velkendte forklaring, at udviklingen vil afgøre, hvor lang pause der venter de to.

Dermed er det altså usikkert hvornår Xavi igen kan råde over de to spillere, men ud fra skadernes omfang at dømme, kan der godt gå nogle uger og det er skidt nyt for holdet, for både Koundé og Araujo bliver svære at undvære i det centrale forsvar.

.:FORSIDE:.