fbpx
Annonce

Barca holder tæt øje med Nicos udvikling i Valencia

FCBARCELONA.DK - 12.03.23

// Nico González

Efter mere end to måneders skadesfravær vender den udlejede Nico González nu tilbage til Valencias hold. Her vil Barca holde tæt øje med midtbanespillerens udvikling, for han er udset en vigtig rolle de kommende år.

Det var Nico selv der valgte at blive udlejet i sommer. Han havde en klausul om, at han selv kunne afgøre om han ville lejes ud, så han kunne få mere spilletid end han kunne regne med i Barca, hvor kokurrence på midtbanen er benhård. Valget faldt på Valencia.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nico har haft det svært på det kriseramte Valencia-mandskab, der inden weekendens kampe lå til nedrykning. Endnu være blev det, da Nico pådrog sig en fodskade der krævede en operation og derefter to måneders pause.

Den 21-årige Nico, med en fortid i La Masia, har sin store styrke på den defensive del af midtbanen og Barca ser ham som en potentiel arvtager for Sergio Busquets. Derfor er det meget sandsynligt, at Nico bliver en del af førsteholdet i næste sæson.

Det vil dog kræve, at han begynder at vise sig godt frem for Valencia i den sidste og afgørende del af sæsonen, hvor han skal hjælpe sit hold til at undgå nedrykning. Det vil Barcas sportslige ledelse holde tæt øje med.

Xavi er meget begejstret for Nico og derfor forventes det, at den unge midtbanespiller vil få en del spilletid i sommerens træningskampe og at det derefter afgøres hvad fremtiden skal bringe.

Barcas svære økonomiske situation sætter store begrænsninger for, hvor mange nye spillere de kan hente til sommer. Det taler også til fordel for Nico, for han tilhører allerede klubben.



.:FORSIDE:.