fbpx

Barca kan slutte 2019 som ubesejret på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 21.12.19

© Getty Images

Barca er kæmpe favorit i dagens kamp mod Alavés og lykkes det for dem at undgå at tabe, vil de være gået gennem hele 2019 uden et eneste nederlag på eget græs, uanset hvilken turnering de har spillet i.

Barca er en frygtet modstander hjemme på Camp Nou og alle modstandere ved, at det er meget svært at få noget med hjem, ikke mindst alle tre point. Kendsgerningerne i hele 2019 viser nemlig, at Barca ikke har tabt en eneste kamp i egen hule.

Inden kampen mod Alavés i eftermiddag har Barca spillet 27 hjemmekampe i 2019 og her er det blevet til 23 sejre og fire uafgjorte kampe. De catalanske fans er altså ikke en eneste gang gået hjem fra Camp Nou som tabere.

De fire uafgjorte opgør har været mod Real Madrid i to tilfælde, med 0-0 i onsdags og 1-1 i en pokalkamp i sidste sæson. Også Valencia og Slavia Prag har evnet at få et enkelt point med hjem.

Barca-tilskuerne har samtidig kunne glæde sig over mange mål, for der er scoret 77 gange mod de gæstende hold, svarende til 2,85 mål pr. kamp. I den anden ende er der lukket 19 mål ind, svarende til 0,7 pr. kamp.

I eftermiddag skal Barca så forsøge at lukke 2019 som ubesejret på Camp Nou og det skulle allerhelst ske med en sejr, så holdet samtidig er sikre på at holde juleferie på førstepladsen i ligaen.

.:FORSIDE:.