fbpx
Annonce

Barca meldte udsolgt til El Clásico på under en time

FCBARCELONA.DK - 09.03.23

// El Clásico

Den 19. marts gælder det El Clásico i den spanske liga mellem Barca og Real Madrid. Onsdag satte Barca de sidste billetter til salg for offentligheden og på under en time kunne catalanerne melde totalt udsolgt til opgøret.

Der bliver tale om et Camp Nou fyldt til randen med catalanske tilhængere, når Barca og Real Madrid krydser klinger på Camp Nou den 19. marts i den spanske liga. Her kan ligaen meget vel blive afgjort, hvis Barcas tropper tager sejren og dermed bringer sig 12 point foran i tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag morgen satte Barca resten af de ledige billetter til salg på klubbens hjemmeside, hvor alle, uanset om man var medlem af klubben eller ej, kunne sikre sig en plads på Camp Nou. Og der gik ikke engang en time før alle billetter var revet væk.

Der kan stadig blive nogle billetter ledige i dagene op til El Clásico den 19. marts, hvis nogle af klubbens medlemmer med sæsonkort vælger at frigive deres pladser på stadion til kampen. Det vil dog helt sikkert være tale om et fåtal, da de færreste vil misse kampen mod ærkerivalerne.

El Clásico i ligaen søndag den 19. marts fløjtes i gang klokken 21.00 og kan ses direkte på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.