fbpx
Annonce

Barca møder et Inter-mandskab i krise

FCBARCELONA.DK - 03.10.22

// Inter

Mens Barca kan gå ind til tirsdagens kamp mod Inter med en god oplevelse efter sejren over Mallorca, er det helt anderledes for italienerne. De tabte i weekenden til Roma og må tage til takke med en 9. plads i Serie A.

Barca spillede ikke nogen prangende kamp på Mallorca lørdag aften, men det fik alligevel de tre point med hjem fra ferieøen, hvor det blev til en 0-1 sejr på en flot scoring af Robert Lewandowski - en sejr der holder dem med i toppen af ligatabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu kan de rette blikket mod Champions League gruppespillet, hvor der imorgen tirsdag venter en svær udekamp mod Inter. Det er dog et italiensk hold i krise de skal møde, for Inter har fået en meget skuffende start på sæsonen.

Lørdag måtte Inter se sig besejret af Roma og det endda på eget græs i Milano. Inter kom foran med 1-0, men måtte senere se Roma scorer to gange. Det var Inters andet nederlag i træk i den hjemlige liga, hvor de ligger på en 9. plads,

Nederlaget har skabt uro i klubben og det øger ikke selvtilliden inden mødet med Barca, der har oplevet en flot stime i La Liga med hele seks sejre i træk og en imponerende målscore på 19-1. Det er helt sikkert noget der skaber bekymring i Milano.

Når man ser på Champions League gruppe C, har både Barca og Inter tabt til Bayern München og vundet over Viktoria Plzen, så det ligner et direkte opgør om andenpladsen i gruppen.






.:FORSIDE:.