fbpx

Avis: Barca og City enige om prisen på João Cancelo

Peter Vyff - 02.10.23

// Joao Cancelo

Den udlånte João Cancelo har fået en flot start hos Barca, og klubben sigter nu mod at gøre hans ophold permanent. Klubben menes at have nået enighed med Manchester City om en købspris, der kan blive aktuel næste sommer.

Den 29-årige João Cancelo skiftede til Barca i sommer på en låneaftale, der, til trods for ønsker fra ledelsen, ikke indeholdt en købsoption. Portugiserens præstationer har imidlertid været så imponerende, at spørgsmålet om at forlænge og gøre opholdet permanent efter denne sæson nærmest er uundgåeligt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er ingen hemmelighed, at landsholdsbacken ikke har en fremtid hos Manchester City efter en uenighed med Pep Guardiola sidste år. De engelske mestre ønsker derfor at sælge Cancelo, men der har været stor tvivl om hans pris, især efter de krævede næsten 65 mio. euro af Bayern München, der havde ham på lån i halvdelen af sidste sæson.

Ifølge avisen Daily Star, skulle Manchester City nu imidlertid have accepteret at sælge forsvarsspilleren permanent til Barca, og for en væsentligt lavere pris end først antaget. Parterne menes at være blevet enige om en pris på knap 29 mio. euro. Dermed tegner det til at hans ophold bliver permanent fra næste sæson.

Siden portugiserens ankomst på sommerens transferdeadline, har han allerede haft en markant indflydelse på holdet. På tværs af seks optrædener i alle turneringer har han scoret to mål og lagt op til yderligere ét, og hans spillestil har tilført en ekstra dimension til holdets angreb på højre fløj.

Hvis nyheden viser sig at være sand, vil det være et kæmpe scoop for Barca, der kan sikre sig Cancelo til en ganske fornuftig pris. Catalanerne får samtidig også lidt arbejdsro på højre back-positionen, der i flere sæsoner har været en udfordring for klubben..:FORSIDE:.