fbpx

Barca og Marc Bernal meldes enige om forlængelse

Peter Vyff - 27.09.24

 


Marc Bernal nåede kun at spille tre kampe for Barca, inden han pådrog sig en alvorlig knæskade. Hans præstationer har dog været nok til at overbevise ledelsen om at tilbyde ham en ny kontrakt, som nu meldes tæt på færdigforhandlet.

Selvom det kun blev til tre kampe for Marc Bernal, nåede han alligevel at få sit gennembrud på førsteholdet. Stortalentet formåede at dominere midtbanen i en alder af blot 17 år, og på mange punkter trak han ligheder til Sergio Busquets, som ledelsen har brugt mange kræfter på at finde en afløser for.

Catalaneren blev dog ramt af en knæskade mod Rayo Vallecano i tredje spillerunde, og han er efterfølgende blevet meldt ude for sæsonen. Bernal er sidenhen blevet opereret, men hans skadessituation gør dog ikke, at ledelsen har mistet tilliden til den unge midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har derimod i et stykke tid arbejdet på en kontraktforlængelse, da hans nuværende aftale udløber i 2026. Stortalentet har dog med sine præstationer gjort det klart overfor alle omkring klubben, at han er værd at satse på i fremtiden, og derfor har man tilbudt ham en ny kontrakt indtil 2029.

Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, der også tilføjer, at Bernal får inkluderet en frikøbsklausul på 500 mio. euro. Catalaneren kan samtidig se frem til at få en stor lønstigning, ligesom han også får bonustillæg fra denne sæson, hvor det dog kun nåede at blive til tre kampe.

Forhandlingerne skulle være så tæt som afsluttet, og selve underskrivelsen forventes at finde sted, når han fylder 18 år i maj næste år. Indtil da skal Bernal fokusere på sin genoptræning, og forhåbentlig er han klar til at komme på græs, når Barca starter deres pre-season op til næste sommer.

bernal3F

// Marc Bernal
.:FORSIDE:.