fbpx

Barca og PSG mødes igen efter historisk opgør

FCBARCELONA.DK - 14.12.20

// PSG // Champions League


Mandag blev der trukket lod til Champions League ottendedelsfinalerne og her skal Barca og PSG møde hinanden. Det er første gang, at de to mandskaber mødes igen efter den historiske 6-1 kamp på Camp Nou i 2017.

Det bliver altså Barca og PSG, som over to kampe skal dyste om videre avancement til Champions League kvartfinalen. Det første opgør spilles på Camp Nou i februar, mens returkampen spilles i Paris i marts.

Det bliver altså en gentagelse af den historiske og vanvittige ottdendelsfinale mellem Barca og PSG, som udspillede sig i 2017. Her tabte Barca som bekendt den første kamp i Paris med hele 4-0 og alt så derfor ud til at være tabt. Men hjemme på Camp Nou skete det umulige, da Barca efter en legendarisk afslutning og et mål langt inde i overtiden af Sergi Roberto fuldendte historiens vildeste comeback med en sejr til catalanerne på 6-1.

Formkuverne hos de to mandskaber ser der utvivlsomt helt anderledes ud i dag, hvor PSG med Neymar og Mbappé i front betragtes som blandet de stærkeste hold i Europa, mens Barca derimod befinder sig i en alvorlig krise. Derfor må det franske mandskab da også udnævnes til klar favorit.

.:FORSIDE:.