fbpx

Barca rasende over fraværet af Sevillas ledelse i går

FCBARCELONA.DK - 30.09.23

 


Det er en god tradition at to klubbers ledelser mødes til en frokost inden et indbyrdes møde, og at det gæstende holds ledelse tager plads på tribunen. Det valgte Sevilla dog at droppe i går og årsagen har gjort Barca-ledelsen rasende.

Der har i mange år været en god relation mellem Barca og Sevilla, men det er slut nu. Det må være konklusionen efter kampen i går, hvor Sevillas ledelse valgte at boykotte både den fælles frokost med præsident Joan Laporta og den øvrige Barca-ledelse, ligesom de heller ikke ønskede at overvære kampen i æreslogen på Estadi Olímpic Lluis Companys.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sevilla har meddelt at årsagen til deres boykot er den seneste anklage mod Barca i den meget omtalte Negreira-sag. Den begrundelse fik hurtigt Barca på banen med en skarp reaktion i en officiel udmelding.

Her er et uddrag af udmeldingen:

'FC Barcelona ønsker offentligt at udtrykke sin afsky over det urimelige og upassende angreb fra Sevilla FC, der har afslået at deltage i den formelle frokost mellem ledelserne inden kampen mellem de to hold på Estadi Olímpic Lluís Companys, hvor deres respræsentanter desuden har afvist at være til stede i æreslogen.

Den såkaldte Negreira-sag kan ikke bruges som undskyldnig for sådan en handling, da sagen endnu er i den indledende fase. Sevilla dømmer tydeligvis FC Barcelona på forhånd i en sag, hvor ingen af de hypotetiske påstande er blevet påvist.

På baggrund af den uacceptable og urimelig holdning fra Sevilla FC, betragter FC Barcelona alle relationer til den sevillanske klub som brudt, hvis de ikke ændrer deres holdning'.// Sevilla
.:FORSIDE:.