fbpx
Annonce

Barca rykker tættere på angrebstalentet Vitor Roque

Anders Lang Jensen - 08.03.23

// Vitor Roque

18-årige Vitor Roque tørner trods sin unge alder allerede ud for Athletico Paranaense i den bedste brasilianske række. Barca fører kapløbet om angrebstalentet, og meget peger på, at Vitor Roque lander i Barca efter sæsonen.

Ligesom en række engelske klubber og Paris Saint-Germain, arbejder Barca-ledelsen på at underskrive med 18-årige Vitor Roque. Brasilianeren har åbent udtalt at drømmen er at skifte til Barca, og på Camp Nou arbejder man også på at lande en aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Toni Juanmarti er dialogen mellem Barca og Athletico Paranaense nu gået ind i et mere avanceret stadie. Forventningen internt i Athletico Paranaense er på nuværende tidspunkt, at Vitor Roque skifter til Barca til næste sæson, meldes det.

Den brasilianske klub skulle efter sigende være klar til at lade Vitor Roque skifte på en lejeaftale i første omgang med en obligatorisk købsoption til sommeren 2024. Den vil meget vel ligge på et beløb på minimum 40 millioner euro inklusive diverse bonusser.

Selvom Barca er presset økonomisk, vil ledelsen arbejde hårdt for at lave en aftale med Vitor Roque allerede til sommer. På Camp Nou ser man angrebstalentet som fremtidens mand, og ved at hente ham hurtigt, kan han lære klubben at kende og falde på plads i bindeleddet mellem førsteholdet og andetholdet Barca Atlètic.

vitorroque3

.:FORSIDE:.