fbpx

Barca skaffer 30.000 mundbind til sundhedsvæsnet

FCBARCELONA.DK - 28.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

De catalanske sundhedsmyndigheder er under et massivt pres og derfor kom det som en god nyhed, at Barca i dag har kunne skaffe 30.000 mundbind fra en kinesisk sponsor. Klubben forsøger også at hjælpe på andre måder.

Catalonien er utroligt hårdt ramt af Corona-virussen med mange smittede, indlagte og døde. De sundhedsansatte er under et stort pres og der mangler udstyr, både til beskyttelse og behandling.

I dag har Barca meddelt, at man via sin sponsor Taiping Life Insurance har skaffet 30.000 mundbind, der allerede er ankommet til Barcelona. Disse mundbind foræres gratis til de catalanske sundhedsmyndigheder.

Barca har også meddelt myndighederne, at de stiller faciliterne på Camp Nou til deres rådighed, hvis der bliver behov for det.

Man kan hjælpe på mange måder og en af de lidt pudsige er, at Barca har udlånt den vogn der bruges på Camp Nou, til at køre skadede spillere fra banen. Nu bruges den på et hospital i Barcelona, hvor der er flere bygninger og hvor der er brug for at flytte corona-smittede patienter.

.:FORSIDE:.